1. Smører cleanseren i hele ansiktet for å få vekk all urenheten. 


2. Så tar jeg en handklut med lunket vatn for å ta vekk cleanseren igjen.

3. Deretter tar jeg litt toner vann på en bomullspad og presser det inn i huden. 4. Så tar jeg to pump med serum og påfører på huden.
5. Etter serumet tar jeg på en dagkrem med mye fukt.

5. Til slutt så påfører jeg øyekrem ved og dabbe den lett på huden under øynene. 

Disse produktene selges av forever living distributører over hele verden, samt mangen andre gode produkter. Jeg er selv distributør, og har egen nettbutikk; http://myaloevera.no/edithhelland/nb/start/. Dersom du ønsker mer informasjon er det bare å legge igjen en kommentar, så svarer jeg gjerne det beste jeg kan. Disse produktene bruker jeg hver eneste dag, og jeg er veldig fornøyd med dem. Nå er jeg selvsagt partisk her, men ønsker du å prøve kan du kontakte en distributør nær deg. Bor du i rogaland/hordalands området kan du kontakte meg, så fikser vi en liten prøve kurv til deg, helt uforpliktende! 


  0 kommentarer på "MIN MORGEN HUDPLEIE RUTINE"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn herHer kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

arkiv


· Januar 2017


kategorier


 • » Blogg • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits